Vigtigste Astronomisk rollebesætningAstronomy Cast Ep. 493: Mars Update 2018

Astronomy Cast Ep. 493: Mars Update 2018

Astronomisk rollebesætning : Astronomy Cast Ep.  493: Mars Update 2018

Hvis der er et sted, vi har lært mere om i de sidste 10 år, er det Mars. Tak til alle disse rovers, orbiters, landere, der flyver over hovedet, kravler rundt på overfladen og graver sig ind i den rige martiske regolit. Hvad har vi lært om Elon Musks fremtidige hjem?

Vi registrerer normalt Astronomy Cast hver fredag ​​kl. 15:00 EST / 12:00 pm PST / 20:00 PM UTC. Du kan se os live på AstronomyCast.com eller på AstronomyCast YouTube-siden.

Besøg Astronomy Cast Page for at abonnere på lydpodcasten!

Hvis du gerne vil støtte Astronomy Cast, kan du besøge vores side på Patreon her - https://www.patreon.com/astronomycast. Vi sætter stor pris på din støtte!

Hvis du gerne vil være med i Weekly Space Hangout Crew, kan du besøge deres websted her og tilmelde dig. De er et godt team, der kan hjælpe dig med at deltage i vores online diskussioner!

Mars nysgerrighed ruller op til potentiel ny meteorit
Indiens Chandrayaan-2 er på vej mod månen